Mobility Denmark repræsenterer bilproducenter, bilimportører, ladeoperatører, samt finansierings- og leasingselskaber.

Historie

Igennem de seneste 84 år har Mobility Denmark haft flere navne: ‘Sammenslutningen af Automobil-Fabrikanter og Importører’, ‘Automobilimportørernes sammenslutning’ og senest ‘De Danske Bilimportører’.

Mobility Danmark er blevet til som et resultat af store forandringer i bilindustrien. Hvor bilerne før i tiden kun kørte på fossile drivmidler, er der i dag en kvart million elbiler på de danske veje, som ikke udleder CO2 under kørsel. Derudover bliver op mod 95% af en bil genanvendt, så duften af ny bil er også duften af grønnere teknologi.

Grønnere biler stiller større krav til mulighederne for opladning. Der springer hver måned flere ladestandere frem i Danmark, som bidrager til elbilernes udbredelse og den grønne omstilling.

Det er også blevet mere fleksibelt at være bilist. I dag er det lige så let at dele, lease, abonnere og leje som at eje. Og man kan lige så vel bestille bilen på mobilen som hos forhandleren.

Mobilitetsmønstrene ændrer sig, men bilen er kommet for at blive. Bilen er en central del af danskernes liv og frihed i hverdagen. Og så er bilen en vigtig nøgle til at nå de danske klimamål.

Mobility Denmark arbejder for at understøtte danskernes behov for mobilitet i alle former. Det handler om at bringe mennesker og varer fra A til B på nye måder.

Det handler om mobilitet.